070-363 16 92
Gravidmassage Österund Åre

SOMA MOVE

Hos mig kan du träna SOMA MOVE både i grupp eller som privat

SomaMove® är en atletisk träningsform som samtidigt är mjuk. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. SomaMove® ger dig en stark och balanserad kropp. Hela passet är ett oavbrutet flöde av spännande och kraftfulla rörelser där du tar utmaningen till den nivå du vill.

Se schema på Åre Yogacenter

Mamma Soma m små barn :Tisdagar kl 11-12. Anmälan till mig, för kod till porten

SOMA MOVE®

SOMA MOVE® är rörelse och kunskap förenat – en filosofi, en lära och en rörelseform. Det är en filosofi därför att vi alltid ställer oss frågan ”Varför?. En lära därför att vi lär ut de svar vi får, och det är en rörelseform därför att vi praktiserar det vi lär.

// Linus Johansson och Cecilia Gustafsson- skapare av konceptet SOMA MOVE

Mer om SOMA MOVE

SOMA MOVE®

SOMA MOVE® är rörelse och kunskap förenat – en filosofi, en lära och en rörelseform. Det är en filosofi därför att vi alltid ställer oss frågan ”Varför?. En lära därför att vi lär ut de svar vi får, och det är en rörelseform därför att vi praktiserar det vi lär.

SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus är att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen.

Inom SOMA MOVE® arbetar vi med något vi kallar “en möjlighet”, det är alla de träningsbara aspekterna förenade. Med träningsbar aspekt avser vi kondition, uthållighet styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination. Vi segregerar dem aldrig utan låter dem fylla kroppen som en möjlighet.

SOMA MOVE® är något som har vuxit fram genom en strävan mot att förstå kroppens funktionella konstruktion och hur den konstruktionen ska användas i rörelse. Vi har experimenterat med våra egna kroppar och andras för att undersöka hur teorin tar form i praktiken.

Vår strävan har gett oss tydliga och effektiva resultat samt bevis och argument som hela tiden tar oss vidare. SOMA MOVE® är vetenskapligt förankrat i alla led och är ingen genväg eller förenkling.

Ännu mer filmer och information hittar du på www.somamove.com

Priser

Privatkurs 4 ggr inklusive material:  1 500 kr Jag lär dig ett härligt pass, som du sen kan göra hemma. Du får musik samt PDF material, via mail. Hitta en tid som passar dig för första träff, sen bokar vi kommande träffar vid dina besök.

 

 

ÅRE YOGACENTER kan du träna Soma Move i grupp. Ingår i schemat. Olika prisalternativ Mer info på www.mountainmind.se

Är ni egen grupp/ arbetsplats, kontakta mig för offert 🙂

Tisdagar kl 11-12 (Mamma Soma m små barn) 6 ggr: 1050 kr. Drop in 200 kr. Anmälan till 070-3631692. Start v 2

 

 

 

/ Gwendolen. Licensierad instruktör i SOMA MOVE

Känner mig mycket rörligare och mjukare!!

Johanna Andreasson

Sittande arbete

Bra, att jag själv bestämmer hur tufft jag vill träna varje gång

Anna Nilsson

Gravid och mamma till 4-åring